Jäsenet

Tervetuloa!

perjantai 3. joulukuuta 2010

Pidän tauon PE-MA.



Moikka! Luitteko te otsikon? Tämän'' Pidän tauon PE-MA. Minun on pakko joskus huilata niin pidän PE-MA taukoa ja muutenkin hyvät ystävät olen vieläkin[hirveä yskäkohtaus] nuhassa! Ja jos tarvitsette jotain apua niin kysykää vaikka Anskumurulta. Kun hän on niin hyvä. Itse menen availemaan joulu kalenteri luukkuja ja niin tekee varmaaan Anskumurukin. Ja moni muukin tekee sillei. Itse asiassa avasin vasta klo 12.00 oman joulukalenterini,ja se oli jännää! Ei tiedä koskaan mitä ylläreitä sielttä tulee!mrgreen
Ja muistakaa katsoa Panfun blogia.Tänään minä sain joulu kalenterista suklaata ja se oli tosi hvää! Tässä on pieni kuva jostain suklaasta mutta silti se on sellainen maitosuklaa.
Ja tämän olen ottanut Googlesta. Käykää tekin jos haluatte jotain kuvia blogiinnekirjoittakaa vaikka panfu.fi jne(ja niin edelleen)
Ja toisesta kalenterista sain sellaisen LPSO lelun. Se oli sellainen peura.
Mutta käkää mös Balettipandan blogissa.  Ja muistakaa käydä myös ulkona.:D  Mutta älkää jäätkö koska toissa päivänä oli ainakin 20 astetta kylmää! Kllä se joulukin tuossa tulloo!mrgreen Mutta muistakaa käydä vielä äänestämässä kuukauden bloggareiksi!cool Koska heitä ei ole vieläjulkaistu! Ja nyt olisi oiva hetki jos aijotte vielä hyvät stävät.biggrin
Ja Anskumuruhan oli eka kuukauden bloggari panda. Muistan sen vielä! Hih! Ja sitten olivat Tama,tuma ja noh en muista sitä kolmatta mutta he saavat kommentoida johonin postaukseen itsensä jotka ovat kuukauden bloggari pandoja!
Mutta nyt on niin myöhä niin menen vielä piirtelemään(oikeassamaailmassa) jotain panfuhun liittyviä kuvia jne. Tänään raisi tulla aika pitkä postaus. :D Hih! Ja kerron vielä tarinan.
Onkos teillä hyvä asento? Olipakerran pieni poika joka oli ruti köyhä ja hän aneli ruokaa,juomaa ja rahaa! Mutta kukaan ei haluanut auttaa häntä. Mikä nt neuvoksi? No eräänä päivänä hän meni kuninkaan linnan portille ja oli niin kylmisään niin kuningas heltyi ja päästi hänet sisään. Ja sitten se pieni poika tuli terveeksi ja hän rupesi asumaan kunin kaan linnaan. Ja siitä lähtien auttavaiset ovat olleet hyviä ja kiittämättömät pahoja.


Tassuittain
ChuChu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moi! Kiitos kun luit ja kommentoihan! Mutta ilman-
kirosanoja
ja pidä hauskaa.