Jäsenet

Tervetuloa!

torstai 16. joulukuuta 2010

Panfu_Max in the Panfu!

Moikka! Panfu_Max oli eilen panfussa! Tässä on vielä kuva siitä ja toi ylhäällä oleva Panfu_Max in the Panfu niin se tarkoittaa Panfu_Max on panfussa.In on sisällä the on yksikkö tai jotai sellast. XD
Hihii.. Tuo yksi panda pääsi tasolle 4jä eli hän pääsee Kamarian torniin! Siellä on tosi jännää kannattaa käydä myös katsomassa kristallipalloa. Se paljastaa kaikkea mukavaa kuten tämä. Se on ihan totta ole ystävällinen koulu kaverillesi.  Ja olen nyt tällä hetkellä nähnyt Maxsin,Ellan ja Kamarian. Ja jotkut kyselee miten olet nähnyt Maxsin kun minä en kooskaan nää häntä. Älkää luovuttako kylläte joskus varmaan näette Ellaa,Maxsia ja Kamariaa. Minä uskon siihen. En tiennytkään että kuukauden bloggaripandat valitaan niin nopeesti! Ku vastahan se valittiin ja nyt valitaan uudet!(Joulukuun alussa). Panfu_Max minulla olisi asiaa.. Miten te pystytte valitsemaan 200 bloggarin seasta juuri ne kolme? Kerro vai jossain ei tarttee täällä kommata ku tää on niin ruma näköni blogi... XD No ainaskin luen teidän blogianne ihan hirveesti! Ja monen muunkin. Mutta sovittuun aikaan he ei vät tule muuten tulisi hiiirveä kaos siispä sanon pienet ohjeet jos näette Maxsia,Ellaa ja Kamariaa.


Ella,Max ja Kamaria panfussa. Jippii!
* Älä mene heidän päälle. Muuten kukaan ei näe että Max.Ella ja Kamaria ovat panfussa. Ja lähtevät kun on niin paljon väkeä. Älä myöskään puhu tyhmiä Ellasta,Maxsista ja Kamariasta! Muuten he voivat ilmoittaa teistä hehän ovat Panfun Sheriffejä. Katsokaa pa Tätä. No ei se nyt ole ihan Maxsin ja Ellan näköinen lisään tämän vielä sivulle.
Kamaria,Max ja Ella ei näe minun kysymystä! Kun toiset huutavat niin että pää paukkuu.
*Älä huuda niin että teidän puhekuplat peittävät Ellan,Maxin ja Kamarian puhekuplat muuten jotkut pikkupandat eivät näe heidän puhekuplansa.Jos he vastaavat teille.
Max,Ella ja Kamaria kuuletteko?
*Jos Max tai Ella ei näe sinun puhekuplaa älä huuda ettei sinun puhekupla peitä muitten ja Max ja Ella eivät näe heidän kuplia vaan odotatte ja kysytte uudestaan sen minkä olitte kysynyt.
Kamaria,Ella ja max haluaisitteko olla kamuni?
* Tottakai Ella ja Max ja Kamaria hyväksyvät kaveri pyyntösi kunhanvin jaksatte odottaa koska tosi moni pyytää teitä kamuksi ja heillä on paljon kirjeitä.
Toivottavasti te nyt ymmärrätte miltä Ellasta ja Maxsista tuntuu? Kun lauma pandoja tulee päälle ja pommittaa heitä kysymyksillä. He ovat ihan tavallisia pandoja niinkuin mekin..
Tassuittain
Chuchu.   P.S Hyvää joulua ja osallistukaa kisoihin Panfun blogissa. Siellä on meneillään 2 ja toisen on jo voittanut Katak,Devi,ferkuliina,Voltti1 ja Panfu6b! Onnea heille.
Onnea Panfu6b.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moi! Kiitos kun luit ja kommentoihan! Mutta ilman-
kirosanoja
ja pidä hauskaa.