Jäsenet

Tervetuloa!

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Hello ja hyvää päivää!



Hello and good day! Sorry when I have not written in a long time!
Sorry! Sorry so much! Eli anteeks! Hei ja hyvää päivää! Anteeksi kun en ole kirjoittanut pitkään aikaan! Anteeksi! Anteeksi tosi paljon! Piti sanoo viel enkuks et kaikki ymmärtää! Sorryy! Jos kaikki on ymmärtäny mitä haen niin saa kopioida tämän Kuvan. Ja tottakai kaikki saa kopioida tämän jos vain haluaa. Tein sen aivan itse Adobe photoshop cs3 lla. Niinkuin Anskumurukin mutta minun tietääkseni hänellä on cs2, jos meni väärin komma. ;-) But On another point, Ei nyt keskustella photoshopeista ja tuon On another point jutskan te voitte kattoo google kääntäjästä jos ette tiedä mitä se tarkoittaa. Ja sitten toiseen asiaan.... Paul The Kid on se lettu voro/varas! Ja hän on koko ajan siirtänyt lettu kojua! Ja tietty ei ihan käsin vaan taika voimillaan. Mutta jaa a.. Kukas siellä koputtelee selkääni? Tiku! Moi Tiku!
Moi! Oli ikävä sua! Mites oot pärjäilly? Hyvvi. Ent sie? Hyvin hyvin.. On muute hieno toi kuvanen. Jooh.. Hello all! How are you doing?!
PS. Mulla on synttärit keskiviikkon! Ei tarttee pitä
bileitä mutta toivottakaa vain "hyvää syntymä päivää!" Hyvää syntymä äivää Tikulle! Oh, God thanks! You're my best friend!
Knock yourself out a good one!
My profile may not be copied!
Tassuittain,Chuchu!
P.S. Sorry again! Ja tässä postauksessa oli mahdottoman paljon enkkuu!

2 kommenttia:

Moi! Kiitos kun luit ja kommentoihan! Mutta ilman-
kirosanoja
ja pidä hauskaa.