Jäsenet

Tervetuloa!

maanantai 7. maaliskuuta 2011

Tarina&paljon muuta.

Heipparallaa! Mitäs teitte viikon loppuna? No minä sunnittelin vähän sellaista uutta tarinaa.
Joka ei ole kummoisen hieno mutta pidätte siitä ehkä..
Kröhöm, tässä se nyt on!jos 4. Kuvan sanaa ei näy niin siinä sanotaan "jopa hevoset ovat kiveä!" Ja Krucio, pahiksemme sanoo HÄHHÄÄHHÄÄ! Jos ette näe häntä. Älkää kysykö pliide millä oon tehny ton kuvan! Koska se on tehty photoshop cs3.Lla! Eli MPPV, ja se tarkoittaa, Maailman parhaalla piirrustus vehkeellä. Hei, mihimmä taas meni? Johonki ihme asiaan?! Nii i, mihinsä hyppäilet noin tollaviisii? Äh, Tiku! Lopeta! Kuunteliat on kuullu jo tarpeeksi sun mauttomia vitsejäs, Mut miltäs tää kuulostaa yleisö?
Ääääitiii! Tule katsomaan isä on päässyt televisioon! Ni miten hän nyt sinne pääsi? Hän kompastui mattoon. [nauraa hiljaa] Toi oli tosi kiva, hei pidänpäs vitsi kisan! Max viis rivii tai yli. Ja sen pitää olla tosi hauska! Kertokaa kommenteissa. X) Vitsit julkaistaan huomen iltapäiväl. Ja voittoja saa erikois kuvan blogiinsa, joshänellä on blogi. Heih ja muuten! Vitsissä ei saa olla mitään kakka ja sellaisia asioita! Toivottavasti tähän osallistutaan!
Tassuittain
Chcuchu
P.S! Huomio! Joskus ajattelen että teinkö tämän blogin turhaan?
Kun täällä ei käy paljoa pandoja ja on niin huonoja kommentti määriäkin. ;( Ja joskus mietin loppaisinko tämän blogin, mutta en loppaa koska olen päässyt näin pitkällekkin! Ja pidätteköte tästä minun blogistani? Sille en voi mitään etten ole niin hyvä kuin Anskumuru, tai Tillervo tai Panfu6b, mutta minulla on yksi ominausuus jolla varmaan kenelläkään ei ole[ehkä]Paitsi Ellalla ja Maxilla. En käytä hirveästi huuto merkkejä esim näin... HEI!!!! Olen Chuchu!!!! Ja en käytä myöskään isoja kirjaimia.... MOIKKA MITÄ SÄ TEET!?!??!??!?
Vaan kirjoitan asiallista ja yritän olla oma itseni ja keskityn työhöni. Ja yritän että kaikki ymmärtäisivät kirjoitustani. :(

4 kommenttia:

  1. Kyllä sun blogi on ihan hyvä. ;)

    VastaaPoista
  2. Teinkö tän turhaan!? Vastatkaa kommatkaa!

    VastaaPoista
  3. Sun blogi on ihana!!! Ja varppina alan lukee sun bloggii!

    -Carly

    VastaaPoista
  4. Carly- Kiitos. Oot säki ihana panda. :)

    VastaaPoista

Moi! Kiitos kun luit ja kommentoihan! Mutta ilman-
kirosanoja
ja pidä hauskaa.